maanantai 24. huhtikuuta 2017

HILJAISELOA


Hei kaikki pitkästä aikaa !  TAAS on vierähtänyt ihan LIIAN KAUAN kun olen viimeksi kirjoitellut.

Mitä teille kuuluu? Mulle on tässä muutaman kuukauden aikana sattunut vaikka mitä, mistähän voisin aloittaa  ?  

Ainakin Joulukuussa syntyi ihana tyttölapsi, jonka kummikisi pääsin. <3 Tällähetkellä neiti on 4kk ikäinen iloinen pikkuinen.  Kasteessa tuli hieno nimi Jemina Sofia Aurora .

Helmikuun lopulla muutin pois vanhasta kämpästäni noin 14 neliötä isompaan ja noin 20 vuotta uudempaan asuntöön Muutto matkaa oli vähän yli 750 metriä, ettei kovin kauaksi vanhoilta kulmilta. Tämä asunto on aivan ihana, mä rakastan tätä ! Olen oikeasti onnellinen kun sain muuttaa tähän. Tässä on niin hienot tapeetitkin !! Tässä muutama kuva asunnostani, valitettavasti makkarista ei ole kuvia kun se on vieläkin kesken !

Sekä onhan tässä vielä muutama muukin asia tapahtunut, nimittäin kyllästyin työttömyyteen ja toteutin yhden haaveeni. Viime syksynä/keväänä jo ajattelin asiaa, koska rakenniusalalta oli todela todella vaikeaa löytää töitä tai edes työharjoittelupaikkaa SIIS ilmainen työntekijä EI kelvannut kenellekkään. Eli siis mietin sillon jo että onko tässä tulevaisuus ja kun olen moonta vuotta haavellut että haluan ajaa rekkakortin ja ajaa työkseni. Joskus ennen joulua katselin netistä logistiikan perustutkinnon kursseja. Noin kuukauden menin joka päivä koulun nettisivuille katsomaan onko sinne tullut jo hakua kouluun. Muistan kun se oli maanantai ja olin niin innoissani että hain sinne heti paikalla ! Tammikuun lopussa tuli haastattelukutsu kouluun, kävin haastattelussa ja pääsin kouluun!! Olen erittäin onnellinen koulupaikasta !! Nyt muutaman kuukauden koulussa käyneenää voin sanoa että kyllä kannatti odottaa! Oon hirvittävän onnellinen !! Koulua kesti 2 viikkoa, ajoimme joka päivä niin kauan kunnes saatiin c kortit käteen jonka jälkeen alkoi kuukauden työharjoittelu. Töissä oli mukavaa ja tykkään paikasta, työkaverit on myös mukavia ja meillä on hyvä yhteishenki !  Olen myös onnellinen siitä että työharjoittelun kautta sain myös työpaikan. Olen yleensä lauantaisin töissä ajamassa ja kun kesäloma on heinäkuussa niin olen silloin koko kuukauden töissä ! 
Koulutuksesta vielä sen verran että saan myös sen yhdistelmäkortinkin taskuun. Niin ja koulu loppuu 11.1.2018, eli ei ole enää kauaa kun on ammattipätevyys ja pääsee kunnolla töihin

  


Toivon mukaan palaan pian, eikä tule taas tälläistä pitkää taukoa!
P.s Mulle saa heittää postausehdotuksia :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti